הכמות במתכון מתאימה למנה אחת, אפשר להגדיל כמויות בהתאם לכמות הסועדים.
שלב 2
5 דקות
להכנת הפרמזן של "העניים": מחממים 1 כף שמן זית במחבת ומוסיפים את פירורי הלחם. מטגנים קלות, מוציאים לקערית ומערבבים עם פטרוזיליה קצוצה דק דק וקורט מלח. שומרים בצד לסיום.
שלב 3
10 דקות
מרתיחים סיר עם מים וכף מלח, מוסיפים את הספגטי.
שלב 4
5 דקות
במקביל לבישול הספגטי, מנקים את המחבת הקודמת, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים קלות את השום עם האנשובי וצ׳ילי גרוס למי שרוצה, עד הזהבה. שימו לב לא לשרוף את השום! מבשלים על אש בינונית.
שלב 5
2 דקות
כשהספגטי כמעט ומוכן, אל דנטה, מוציאים אותו מהסיר אל המחבת עם השום, ביחד עם עוד 1-2 כפות שמן זית חדשות ו-1/4 כוס מי בישול של הפסטה.
שלב 6
2 דקות
מערבבים ומקפיצים את הספגטי במחבת עם שמן הזית, יוצרים אמולסיה בין השמן למים שיתחברו למעין רוטב שיעטוף את הפסטה.
מגישים עם טיפה מיץ לימון מלמעלה (לא חובה) ופירורי הלחם המטוגנים.
שלב 1
מתוך
6
הכמות במתכון מתאימה למנה אחת, אפשר להגדיל כמויות בהתאם לכמות הסועדים.
שלב 2
מתוך
6
להכנת הפרמזן של "העניים": מחממים 1 כף שמן זית במחבת ומוסיפים את פירורי הלחם. מטגנים קלות, מוציאים לקערית ומערבבים עם פטרוזיליה קצוצה דק דק וקורט מלח. שומרים בצד לסיום.
שלב 3
מתוך
6
מרתיחים סיר עם מים וכף מלח, מוסיפים את הספגטי.
שלב 4
מתוך
6
במקביל לבישול הספגטי, מנקים את המחבת הקודמת, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים קלות את השום עם האנשובי וצ׳ילי גרוס למי שרוצה, עד הזהבה. שימו לב לא לשרוף את השום! מבשלים על אש בינונית.
שלב 5
מתוך
6
כשהספגטי כמעט ומוכן, אל דנטה, מוציאים אותו מהסיר אל המחבת עם השום, ביחד עם עוד 1-2 כפות שמן זית חדשות ו-1/4 כוס מי בישול של הפסטה.
שלב 6
מתוך
6
מערבבים ומקפיצים את הספגטי במחבת עם שמן הזית, יוצרים אמולסיה בין השמן למים שיתחברו למעין רוטב שיעטוף את הפסטה.
מגישים עם טיפה מיץ לימון מלמעלה (לא חובה) ופירורי הלחם המטוגנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0