לטגן את הבצל, להוסיף את הבשר הטחון, לערבב כל הזמן בעזרת מזלג על מנת שלא יהיו גושים. להוסיף תבלינים, רסק עגבניות ומים. לערבב, להרתיח, להנמיך ולבשל כ-20 דקות.
שלב 2
0 דקות
כאשר הרוטב מוכן, לשים ספגטי בצלחת (מסונן ממי הבישול) ומעליו כמות נדיבה של רוטב.
שלב 1
מתוך
2
לטגן את הבצל, להוסיף את הבשר הטחון, לערבב כל הזמן בעזרת מזלג על מנת שלא יהיו גושים. להוסיף תבלינים, רסק עגבניות ומים. לערבב, להרתיח, להנמיך ולבשל כ-20 דקות.
שלב 2
מתוך
2
כאשר הרוטב מוכן, לשים ספגטי בצלחת (מסונן ממי הבישול) ומעליו כמות נדיבה של רוטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0