המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה ע"פ ההוראות, ומזלפים קצת שמן זית, זה שומר על הטריות.
מזהיבים במחבת את הבצל, ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומוסיפים מעט כמון, מלח ופלפל, ומניחים בצד.
הכנת הרוטב: חותכים את הגמבה לחתיכות קטנות, ומזהיבים ביחד עם השום. לאחר טיגון קל, מוסיפים עגבניות (או מגורדות או חתוכות קטן) ומוסיפים את רסק העגבניות. לאחר חצי דקה של ערבוב, מוסיפים מים ותבלינים ומביאים לרתיחה. *לגרסה חריפה - ניתן להמיר את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את הבשר המוכן לתוך הרוטב ומנמיכים את האש, נותנים לבשר להתערבב ברוטב ע"י בישול על אש קטנה בערך כשלוש דקות.
מוסיפים את הרוטב עם הבשר לפסטה ומערבבים.
בדרך כלל ההמלצה היא לבשל את הפסטה חצי דקה פחות, ואז ממשיכים את הבישול ביחד עם הרוטב בערך 7-8 דקות על אש קטנה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0