המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים.
בינתיים קוצצים את הבצל, הגזר והשום. מטגנים את הבצל כ-4 דקות, מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים עוד דקה או שתיים.
קוצצים את העגבניות, מוסיפים למחבת, מערבבים ומטגנים עוד 3 דקות, מוסיפים את התבלינים למחבת ומערבבים חצי דקה.
מוסיפים גם את שבבי הסויה, רסק העגבניות וכוס מים רותחים ומערבבים עוד מספר דקות עד שהתערובת אחידה.
יוצקים מהרוטב על כל צלחת ספגטי. ניתן להמיר את האורגנו הטרי בשתי כפות אורגנו מיובש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0