כשהבצל זהוב כהה, מוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים ומפוררים במזלג עד שכל הבשר משנה את צבעו מוורוד לחום.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד חמש דקות. מוסיפים את הסלרי, השום והגזר. ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד שלוש דקות. מוסיפים את מרק העגבניות ומביאים לרתיחה. מערבבים, ומנמיכים להבה למינימום.
שלב 4
0 דקות
מבשלים כשעה עד שעה וחצי. מערבבים מדי פעם. הרוטב מוכן כשכמעט לא נותרו בו נוזלים.
שלב 5
0 דקות
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר רחב.
שלב 2
מתוך
5
כשהבצל זהוב כהה, מוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים ומפוררים במזלג עד שכל הבשר משנה את צבעו מוורוד לחום.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עוד חמש דקות. מוסיפים את הסלרי, השום והגזר. ממליחים ומפלפלים ומטגנים עוד שלוש דקות. מוסיפים את מרק העגבניות ומביאים לרתיחה. מערבבים, ומנמיכים להבה למינימום.
שלב 4
מתוך
5
מבשלים כשעה עד שעה וחצי. מערבבים מדי פעם. הרוטב מוכן כשכמעט לא נותרו בו נוזלים.
שלב 5
מתוך
5
מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0