המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה. כשהיא מוכנה, כדאי להזליף קצת שמן זית, זה שומר על הטריות.
מזהיבים במחבת את הבצל ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומוסיפים מעט כמון, מלח ופלפל. מניחים בצד.
הכנת הרוטב: חותכים את הגמבה לחתיכות קטנות, מזהיבים יחד עם השום. לאחר טיגון קל, מוסיפים עגבניות (או מגורדות או חתוכות קטן) ומוסיפים את רסק העגבניות. לאחר חצי דקה של ערבוב, מוסיפים מים ותבלינים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבשר המוכן לתוך הרוטב ומנמיכים את האש, נותנים לבשר להתערבב ברוטב ע"י בישול על אש קטנה בערך 15 דקות.
מוסיפים את הרוטב עם הבשר לפסטה ומערבבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0