המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. בזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב:
במחבת רחבה וכבדה מחממים חמאה ושמן. מוסיפים את הבצלצלים ומאדים תוך ערבוב כ-3 דקות, עד שהבצל שקוף .
סוחטים את פטריות הפורציני (שומרים את מי השריה) וקוצצים דק.
מוסיפים את כל הפטריות למחבת ומאדים תוך ערבוב 3-4 דקות. מוסיפים את הקישואים, השום, ועשבי התיבול ומטגנים עוד 2 דקות. [טיגון]
מוסיפים את מי הפורציני, את השמנת ואת מרק התיבול, מביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה עוד כ-5 דקות. מתבלים ומבשלים עוד שתי דקות.
מוסיפים את הפסטה המוכנה ואת קליפת הלימון. מערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0