המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים ספגטי לפי הוראות היצרן.
מטגנים בסיר נפרד בצל בשמן על אש בינונית.
מכניסים את הרסק ומערבבים.
מכניסים כוס מים ומערבבים. אם זה עוד סמיך מכניסים עוד חצי כוס.
שמים מלח ופלפל מערבבים ומחכים מעט.
מוסיפים את הספגטי ומערבבים אותם ביחד על אש נמוכה, עד שהם מתערבבים ביחד טוב. מחכים שהרוטב ידבק מעט לספגטי. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0