המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הספגטי לפי ההוראות בגב האריזה.
מחממים במחבת עמוקה שמן זית ומטגנים בה בצל קצוץ ושום עד להזהבה. (מי שאוהב רוטב מתקתק יותר ניתן להוסיף בשלב הטיגון גם גזר גמדי חתוך לקוביות).
מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו תוך כדי טיגון.
מוסיפים את צנצנת רוטב העגבניות לבולונז ואת המים ומביאים לרתיחה.
מבשלים את הרוטב כ - 10 דקות במכסה סגור על אש נמוכה.
מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0