המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הרוטב: מחממים את מעט השמן בסיר, ומזהיבים היטב את הבצל. מוסיפים את השום לחצי דקה.
מוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות ואת הקטשופ. יוצקים את המים, מוסיפים את העגבניות המגורדות ובוחשים היטב. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומכסים, מבשלים במשך 5-7 דקות.
בינתיים, מבשלים את הספגטי לפי ההוראות. שוטפים ומסננים.
שוטפים את הזיתים וקוצצים אותם דק. מוסיפים את הזיתים לרוטב, ובוחשים. מוסיפים את התבלינים ואבקות המרק. טועמים, ומתקנים תיבול לפי הצורך.
ניתן להוסיף עוד מים או עוד רסק עגבניות, אם יש צורך. מכסים ומבשלים על אש גבוהה כשלוש דקות.
מעבירים את הסיר ללהבה הכי נמוכה, מוסיפים את הספגטי לסיר. בוחשים היטב כך שכל הספגטי יכוסה ברוטב. מכסים ומשאירים את הסיר על הלהבה הנמוכה למשך כמה דקות, כדי שהספגטי יספוג היטב את הטעמים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0