המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת רחבה. מטגנים את הבצל, עד שקיפות וריכוך.
מוסיפים את הבזיליקום ומערבבים, כשעולה הארומה של הבזיליקום, מוסיפים את העבגניות המרוסקות ומערבבים. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח, מוסיפים את השמנת ומערבבים.
מבשלים עד רתיחה ולא יותר (כי השמנת תיהרס) ומורידים מהאש. מבשלים ספגטי לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערת הגשה.
יוצקים רוטב על הספגטי, מערבבים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0