המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הבטטה ומבשלים אותה במיקרוגל במשך כ-8 דק'. לחילופין ניתן לעטוף בנייר כסף ולחמם בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
פורסים את הבטטה לפרוסות בעובי ס"מ ומטגנים בשמן זית עד שהבטטה הופכת פריכה. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת עמוקה מחממים שמנת, גבינת רוקפור, מעט אגוז מוסקט, פלפל, מלח ומצמצמים תוך כדי בחישה. מוסיפים את הבטטה ומבשלים ביחד עוד דקה.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה שעל האריזה ומוסיפים לרוטב. מומלץ להגיש עם גבינת פרמזן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0