המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
מטגנים בסיר רחב את הבצל, עד להזהבה. מוסיפים שום ופלפל ומטגנים מעט.
מוסיפים עגבניות מגורדות, רסק עגבניות ותבלינים, ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
מוסיפים פטריות, זיתים וטונה, ומבשלים עוד כ-15 דקות.
מערבבים את הרוטב עם הספגטי, מגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0