המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים ספגטי עפ"י הוראות האריזה.
מחממים ¼ כוס שמן זית במחבת ומטגנים בצל אחד קצוץ ופטריות.
מחממים ¼ כוס שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל הנותר עם שום.
מגררים בפומפיה עגבניות. מוסיפים לסיר ומערבבים.
מוסיפים תבלינים, מערבבים ומוסיפים זיתים ופטריות. מבשלים על אש בינונית 10 דקות.
שופכים ספגטי מוכן לתבנית גדולה ויוצקים מעל את הרוטב. מתבלים באורגנו לפי הטעם ומוסיפים את הגבינות.
מכניסים לתנור בחום גבוהה לכ- 10 דקות.
סמןך להגשה מקשטים בבזיליקום קצוץ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0