המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את פרוסות הלחם בקערה עם מים, לפי הצורך, עד שהלחם ספוג ונוצרת עיסה.
מוסיפים את הבשר, שום, פטרוזיליה וביצה ומערבבים לאיחוד.
יוצרים קציצות לא גדולות מדי.
מסדרים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-15 דקות.
במחבת גדולה שמים את רוטב הבולונז, את הקציצות ומחממים.
מרתיחים סיר גדול עם מים, ממליחים ומוסיפים כחצי חבילת ספגטי. מבשלים כ-8 דקות או עד שמוכן ומעבירים אל הרוטב ביחד עם מעט מי פסטה.
מערבבים עד איחוד ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0