המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ספגטי מוכן מראש (בערך שלוש מנות ספגטי).
בסיר בינוני שמים שמן עד הוא רותח.
כשהשמן רותח, מוסיפים לו רסק עגבניות ומערבבים.
שמים מלח וסוכר ומערבבים.
מוסיפים את ענף הרוזמרין ומחכים שיתבשל (מידי פעם מערבבים).
מוציאים את ענף הרוזמרין ויוצקים את הרוטב על הספגטי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0