המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים פסטה בסיר גדול עם שפע מי מלח לדרגת אל דנטה. מסננים.
מחממים מחבת עם חמאה וכף שמן זית. מוסיפים בצל לבן וסגול ומאדים כשלוש דקות עד לריכוך. מוסיפים את הפטסה המבושלת ומטגנים עוד שלוש דקות.
מוסיפים יין מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומאדים את היין כליל.
מערבבים את שני סוגי השמנת עם בצל ירוק בקערת הגשה. מוסיפים את הפסטה עם הבצל לקערה ומערבבים.
מפוררים פטה מעל, מפזרים עירית קצוצה, שמן זית וקויאר ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0