המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הספגטי לפי הוראות הכנה שעל האריזה.
חותכים את הבצלים לרצועות ארוכות ודקות, ומטגנים אותם במעט שמן זית על אש נמוכה, יחד עם הכורכום, עד שהופכים חומים כמו ריבה.
מטגנים בנפרד את הבשר טחון עם כל שאר התבלינים.
מערבבים את הספגטי עם הבשר יחדיו, ומוסיפים מעל את הבצל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0