המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הרוטב: מחממים במחבת מחצית מכמות השמן ומטגנים את רצועות העוף בשני מחזורים עד שהעוף משנה את צבעו. מניחים בצד.
מוסיפים למחבת את השמן הנותר, מוסיפים את כל סוגי הפלפלים ומטגנים תוך כדי בחישה עד שהפלפלים מזהיבים מעט. מחזירים למחבת את רצועות העוף, מוסיפים את השום, הטימין, הפטרוזיליה, העירית והחומץ הבלסמי ומתבלים בסוכר, במלח ובפלפל. מטגנים 2 דק' נוספות ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0