הרוטב: מחממים במחבת מחצית מכמות השמן ומטגנים את רצועות העוף בשני מחזורים עד שהעוף משנה את צבעו. מניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים למחבת את השמן הנותר, מוסיפים את כל סוגי הפלפלים ומטגנים תוך כדי בחישה עד שהפלפלים מזהיבים מעט. מחזירים למחבת את רצועות העוף, מוסיפים את השום, הטימין, הפטרוזיליה, העירית והחומץ הבלסמי ומתבלים בסוכר, במלח ובפלפל. מטגנים 2 דק' נוספות ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 3
0 דקות
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
הרוטב: מחממים במחבת מחצית מכמות השמן ומטגנים את רצועות העוף בשני מחזורים עד שהעוף משנה את צבעו. מניחים בצד.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים למחבת את השמן הנותר, מוסיפים את כל סוגי הפלפלים ומטגנים תוך כדי בחישה עד שהפלפלים מזהיבים מעט. מחזירים למחבת את רצועות העוף, מוסיפים את השום, הטימין, הפטרוזיליה, העירית והחומץ הבלסמי ומתבלים בסוכר, במלח ובפלפל. מטגנים 2 דק' נוספות ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 3
מתוך
4
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
4
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0