המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן.
לחמם את השמן בסיר רחב, להוסיף את השום לטיגון קצר ולהוסיף חצי כף פפריקה ולערבב היטב. להיזהר לא לשרוף את הפפריקה.
להוסיף את את הפלפל המגורד ואת העגבניות המגורדות. להביא לרתיחה ולהוסיף את רסק העגבניות, לערבב היטב ולבשל כחמש דקות על אש נמוכה.
להוסיף מלח ופלפל שחור, לערבב היטב ולהוסיף את העוף כשהעור כלפי מעלה. לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה כ-45 דקות כשמידי פעם הופכים את העוף.
למזוג ספגטי בצלחת ומעל סלסה ועוף, לערבב ובתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0