מכינים את הרוטב: בסיר בינוני מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-2 דק'.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים גבעולי סלרי, שורש סלרי, גזר וכרישה ומטגנים תוך כדי בחישה כ-6 דקות. מוסיפים בשר טחון וכבדי עוף (אם רוצים) ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, יין ומתבלים במלח, פלפל שחור וסוכר. מערבבים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-45 דק', בוחשים מדי פעם עד לקבלת רוטב סמיך מאוד. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 4
0 דקות
מסירים מהאש, מוסיפים ריחן ואורגנו ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הרוטב: בסיר בינוני מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-2 דק'.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים גבעולי סלרי, שורש סלרי, גזר וכרישה ומטגנים תוך כדי בחישה כ-6 דקות. מוסיפים בשר טחון וכבדי עוף (אם רוצים) ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, יין ומתבלים במלח, פלפל שחור וסוכר. מערבבים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-45 דק', בוחשים מדי פעם עד לקבלת רוטב סמיך מאוד. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 4
מתוך
5
מסירים מהאש, מוסיפים ריחן ואורגנו ומערבבים.
שלב 5
מתוך
5
במקביל מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים לפסטה את הרוטב ומערבבים היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0