ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את השום, ומטגנים יחד דקה וחצי לערך.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הפטריות המסוננות ומטגנים 3 דקות בערך תוך ערבוב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ומעט מאוד אגוז מוסקט (להיזהר לא להוסיף יותר מידי כי המוסקט חריף).
שלב 4
0 דקות
משטחים את המקרוני המוכן בתבנית מלבנית, מוסיפים את הרוטב ומערבבים כך שכל המקרוני מצופה רוטב. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים. מניחים מעל פרוסות הגבינה הצהובה עד שכל המקרוני מכוסה.
שלב 5
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהגבינה הצהובה נמסה לחלוטין.
שלב 1
מתוך
5
ממיסים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את השום, ומטגנים יחד דקה וחצי לערך.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הפטריות המסוננות ומטגנים 3 דקות בערך תוך ערבוב.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את מיכל השמנת לבישול ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ומעט מאוד אגוז מוסקט (להיזהר לא להוסיף יותר מידי כי המוסקט חריף).
שלב 4
מתוך
5
משטחים את המקרוני המוכן בתבנית מלבנית, מוסיפים את הרוטב ומערבבים כך שכל המקרוני מצופה רוטב. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים. מניחים מעל פרוסות הגבינה הצהובה עד שכל המקרוני מכוסה.
שלב 5
מתוך
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהגבינה הצהובה נמסה לחלוטין.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0