המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל עד שמתחיל להזהיב (כ-8 דק').
מוסיפים שום ופירורית ביסלי גריל ומטגנים עוד כ-4-5 דק'.
מערבבים את הפירורית והבצל עם הספגטי המבושל. מוסיפים מעל פטרוזיליה.
מקשטים לפי הטעם בקוביות גבינה בולגרית או פרמז'ן וקטשופ. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0