להכנת כדורי השניצל: בקערה מערבבים את החזה עוף, ביצים, 1 כף אבקת מרק בצל, 1/2 כפית פלפל שחור וכפית מלח.
מכינים קערה נוספת עם פירורית זהב.
שלב 2
5 דקות
מחממים שמן עמוק במחבת.
יוצרים כדורים בעזרת ידיים מעט רטובות ומיד מעבירים לפירורית, טיפה משקשקים כדי שהפירורים יתפסו על הכדורים.
מעבירים לשמן החם.
שלב 3
10 דקות
מטגנים כ-3 דקות עד הזהבה יפה של השניצלים.
מעבירים לרשת סינון או צלחת עם נייר סופג.
שלב 4
5 דקות
להכנת הפסטה:
מחממים סיר עמוק עם מים רותחים וכף מלח, מוסיפים את הספגטי ומבשלים 8 דקות עד מידת הבישול הרצויה, מורידים מהאש ומסננים.
בסיר סוטאג׳ שמים את שמן הזית, מתחילים מאש נמוכה, מטגנים את שיני השום כדקה או שתיים עד שיוציאו טעם וריח, מוסיפים 1 כף אבקת מרק בצל, כפית מלח, כפית סוכר, כף פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פלפל שחור ואת הרסק עגבניות, ופותחים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים עד לקבלת רוטב סמיך.
מוסיפים את הספגטי ומערבבים כדי שכל הרוטב יעטוף על הפסטה.
שלב 5
1 דקות
מגישים חם עם כדורי השניצל.
שלב 1
מתוך
5
להכנת כדורי השניצל: בקערה מערבבים את החזה עוף, ביצים, 1 כף אבקת מרק בצל, 1/2 כפית פלפל שחור וכפית מלח.
מכינים קערה נוספת עם פירורית זהב.
שלב 2
מתוך
5
מחממים שמן עמוק במחבת.
יוצרים כדורים בעזרת ידיים מעט רטובות ומיד מעבירים לפירורית, טיפה משקשקים כדי שהפירורים יתפסו על הכדורים.
מעבירים לשמן החם.
שלב 3
מתוך
5
מטגנים כ-3 דקות עד הזהבה יפה של השניצלים.
מעבירים לרשת סינון או צלחת עם נייר סופג.
שלב 4
מתוך
5
להכנת הפסטה:
מחממים סיר עמוק עם מים רותחים וכף מלח, מוסיפים את הספגטי ומבשלים 8 דקות עד מידת הבישול הרצויה, מורידים מהאש ומסננים.
בסיר סוטאג׳ שמים את שמן הזית, מתחילים מאש נמוכה, מטגנים את שיני השום כדקה או שתיים עד שיוציאו טעם וריח, מוסיפים 1 כף אבקת מרק בצל, כפית מלח, כפית סוכר, כף פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פלפל שחור ואת הרסק עגבניות, ופותחים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים עד לקבלת רוטב סמיך.
מוסיפים את הספגטי ומערבבים כדי שכל הרוטב יעטוף על הפסטה.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם עם כדורי השניצל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0