המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את החצילים לאורכם (לא קולפים) לפרוסות בעובי 1 ס"מ. זורים עליהן מלח ומניחים ל-30 דקות .
מנגבים את החצילים מהמלח ומהנוזלים שהפרישו.
מטגנים את החצילים במחבת עם שמן בגובה חצי ס"מ עד שהם מזהיבים משני הצדדים.
במחבת נקייה, מטגנים את העגבניות בשמן. כותשים את שיני השום מעל העגבניות ומטגנים על אש גבוהה כחמש דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מסדרים את פרוסות החצילים בתחתית כלי הגשה ומעליהן את העגבניות והשום.
מקשטים בפרוסות פלפל חריף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0