המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח שמרים, סוכר, סוכר וניל, אינסטנט פודינג, אבקת אפייה ומערבבים היטב. מוסיפים 2 כוסות מים בהדרגה ואז את הביצים, שמן, מלח ויתרת המים. לשים 8 דקות במיקסר.
מניחים בצד לתפיחה 45 דקות.
לאחר מכן לשים שוב, רק כדי להוציא את האוויר, מכסים שוב ומניחים בצד לעוד תפיחה של 35 דקות.
מחלקים את הבצק ל – 10 חלקים שווים ומרדדים כל חלק לריבוע עבה מעט. קורצים עם קערית המרק עיגול ובתוכו קורצים עוד עיגול עם כוס של קפה, לצורה טבעתית.
מניחים על נייר אפייה ומכסים בשקית או מגבת מטבח. מתפיחים 30 דקות.
מחממים את השמן ומטגנים עד הזהבה.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הציפוי - כוס סוכר, 2 שקיות סוכר וניל וכפית קינמון טחון.
אחרי הטיגון מעבירים את הספינג'ניה למסננת ובעודו חם טובלים בצלחת עם מרכיבי הציפוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4