המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה באופן ידני במשך כדקה וחצי ואז מתפיחים עד להכפלת הנפח.
בסיר רחב מחממים כליטר שמן (על אש בינונית) ומכינים קערית קטנה של שמן לטבילת הידיים.
לאחר שהבצק תפח והשמן חם, טובלים את קצות האצבעות בקערית השמן וקורצים מהבצק עיגול בגודל של קלמנטינה.
יוצרים ממנו עיגול ויוצרים עם האצבע חור באמצע.
מיד מטגנים מכל צד 3 דקות.
מניחים על נייר סופג (חשוב לא לשחק עם הבצק בידיים יותר מהרצוי).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0