המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר והמים, ובוחשים.
מוסיפים מלח וביצים, ומערבבים בתנועות ערבוב מלמטה למעלה.
מתפיחים שעתיים.
מערבבים שוב, ומתפיחים בשנית והפעם לשעה.
מרטיבים את כפות הידיים עם מים, לוקחים חופן מהבצק, עושים חור באמצע ומטגנים בשמן חם עד שמשחים, הופכים ומטגנים מהצד השני. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0