המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים במיקסר או לשים בידיים עד לקבלת בצק לא נוזלי מדי ולא יבש מדי.
מניחים בצד לתפיחה, בקערה מכוסה במגבת, עד שהבצק מכפיל את נפחו (בקיץ לוקח כשעה ורבע, בחורף כשלוש שעות).
לאחר ההתפחה מחממים שמן במחבת. טובלים את הידיים במים, לוקחים כדור בצק ויוצרים בו חור. מכניסים אותו בזהירות לשמן, ומטגנים עד הזהבה.
מניחים על נייר סופג, טובלים בסוכר ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0