מערבבים יחד את קמח, שמרים, אבקת אפיה וסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את המלח והביצה ומערבבים. לבסוף יוצקים מים פושרים ולשים לבצק אחיד ורך. אם צריך מוסיפים מים.
שלב 2
0 דקות
מכסים את הבצק בנילון, ומחכים להכפלת ניפחו.
שלב 3
0 דקות
מוציאים אוויר וחוזרים על ההתפחה פעמיים נוספות (סה"כ 3 התפחות).
שלב 4
0 דקות
מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, עד כ-3/4 גובה.
שלב 5
0 דקות
מעצבים את הספינג': טובלים את הידיים במים ונוטלים חתיכה מהבצק, עושים חור עם היד ומכניסים לשמן הרותח, מטגנים עד הזהבה משני הצדדים,
שלב 6
0 דקות
מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
שלב 7
0 דקות
מגישים את עם סוכר וכמובן בליווי תה עם שיבה.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים יחד את קמח, שמרים, אבקת אפיה וסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את המלח והביצה ומערבבים. לבסוף יוצקים מים פושרים ולשים לבצק אחיד ורך. אם צריך מוסיפים מים.
שלב 2
מתוך
7
מכסים את הבצק בנילון, ומחכים להכפלת ניפחו.
שלב 3
מתוך
7
מוציאים אוויר וחוזרים על ההתפחה פעמיים נוספות (סה"כ 3 התפחות).
שלב 4
מתוך
7
מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, עד כ-3/4 גובה.
שלב 5
מתוך
7
מעצבים את הספינג': טובלים את הידיים במים ונוטלים חתיכה מהבצק, עושים חור עם היד ומכניסים לשמן הרותח, מטגנים עד הזהבה משני הצדדים,
שלב 6
מתוך
7
מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
שלב 7
מתוך
7
מגישים את עם סוכר וכמובן בליווי תה עם שיבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0