המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים את חומרי הבצק לקערה ומערבבים. לשים בידיים לבצק בצק רך.
מניחים לתפיחה במשך שעתיים.
לשים את הבצק שוב.
מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
טובלים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק ,עושים בו חור, יוצרים מעין כעך ומכניסים לשמן החם. מזהיבים משני הצדדים.
מוציאים וסופגים את עודף השמן בנייר.
מפזרים אבקת סוכר, או דבש לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0