המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את חבילת הספירלי אורז אסם לפי ההוראות שעל השקית.
קולים את הפלפלים מתחת לגריל, עד שהם צרובים מכל צד.
כשהפלפלים מוכנים מניחים אותם בשקית סגורה, מצננים ולאחר מכן קולפים אותם וחותכים לרצועות.
מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים על אש בינונית כ-7 דקות, עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את השום הכתוש, צ'ילי, גביע שמנת ורצועות הפלפלים ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מתבלים באורגנו, מלח ופלפל ומערבבים מעט.
יוצקים את הרוטב מעל הספירלי אורז אסם המוכן, מערבבים בעדינות ומגישים עם עלי אורגנו טריים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0