המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי תערובת הבשר, ומעבירים למקרר לשעה.
מטגנים בסיר רחב את הבצל בשמן. מוסיפים את הפפריקה והשום, וממשיכים לטגן.
מוסיפים עגבניות, קטשופ, מים, מלח, פלפל שחור, אורגנו ובזיליקום, ומביאים לרתיחה.
יוצרים כדורי בשר קטנים ומוסיפים לרוטב.
מבשלים כחצי שעה על אש בינונית עם מכסה סגור.
מבשלים את ספירלי האורז עפ"י הוראות ההכנה ומסננים.
מגישים את האטריות ומעליהן רוטב העגבניות עם כדורי הבשר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0