המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל על אש בינונית, עד שהופך שקוף.
מוסיפים שום, פלפל חריף ופלפלים מתוקים, וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
יוצקים את העגבניות, רסק העגבניות, ומי הפסטה ששמרנו בצד ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים, מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך כ-15 דקות. *ניתן להמיר את גרגירי החומוס הקפואים בקופסת שימורי חומוס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את הנקניקיות ועלי התרד, מערבבים ומבשלים מכוסה עוד 3 דקות.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים. טועמים מתקנים תיבול. מבשלים עוד כ-3 דקות, עד שהפסטה חמימה.
מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0