המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מסננים ומתבלים ברוטב טריאקי.
טובלים את דף האורז במים, מניחים על גבי משטח העבודה.
מניחים מעל דף האורז עלי תרד (ניתן להוסיף/להחליף שי-מג׳י), שמים מעל כמות נודלס קטנה ומקפלים את דף האורז משני הצדדים. מגלגלים על מנת לקבל רולים.
מגישים עם רוטב טריאקי בצד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0