אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות סרה - קוגעל מרוקאי נקניק בשר איכותי ומתובל משובץ שקדים וצימוקים שמניחים בשיר של חמין. חייבים לנסות כדי להאמין 5.88889 דירוג ממוצע: 3 (9) מערכת בישולים בינוני9 מצרכים 20 דקות הכנה 1 . מערבבים ולשים היטב את כל החומרים לעיסה אחידה. מחלקים לשניים. 2 . יוצרים שני "נקניקים" ומגלגלים כל נקניק בנייר כסף (או פרגמנט). סוגרים היטב כל נקניק כמו סוכריה. דוקרים בכמה מקומות במזלג. 3 . מניחים מעל החמין ומכסים. הסרה צריכה להיות טבולה למחצה בנוזלי הבישול. 4 . בתום בישול החמין, מוציאים את הסרה ופורסים לפרוסות עבות עם הנייר. מקלפים ומגישים. רשימת המצרכים (6 מנות)300 גרם בשר בקר 1 נשיקה של לחם 1 כוס קוסקוס של אסם 100 גרם בוטנים גרוסים 1 כוס צימוקים 0.5 כוס שקדים 0.25 כפית ציפורן 1 ביצה לפי הטעם מלח ופלפל שחור גרוס ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב1 מתוך 5 לבבותדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב2 מתוך 5 לבבותדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב3 מתוך 5 לבבותדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב4 מתוך 5 לבבותדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את סרה - קוגעל מרוקאי ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3 (9) קטגוריות חמין קציצות ובשר טחון מעדני שרקוטרי תגובות והערות
תגובות והערות