המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את העגבניות לרוחב, לפרוסות בעובי סנטימטר אחד. את הגג והתחתית של העגבניות זורקים.
טורפים את הביצים בצלחת מרק שטוחה.
מערבבים את חומרי הציפוי היטב בצלחת מרק שטוחה נוספת.
מחממים שמן לטיגון עמוק (בעומק 5 ס"מ). טובלים פרוסות עגבנייה בביצה ואחר כך בציפוי. אם רוצים ציפוי עבה במיוחד, טובלים כל פרוסה פעמיים לסירוגין (ביצה-ציפוי-ביצה-ציפוי).
מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. השמן צריך להיות חם, אבל לא לוהט מדי, כי שמן חם מדי עלול לשרוף את הציפוי אך לא לבשל את העגבנייה מבפנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם הרוטב (שאותו מכינים על ידי ערבוב כל החומרים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0