פורסים את העגבניות לרוחב, לפרוסות בעובי סנטימטר אחד. את הגג והתחתית של העגבניות זורקים.
שלב 2
0 דקות
טורפים את הביצים בצלחת מרק שטוחה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את חומרי הציפוי היטב בצלחת מרק שטוחה נוספת.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק (בעומק 5 ס"מ). טובלים פרוסות עגבנייה בביצה ואחר כך בציפוי. אם רוצים ציפוי עבה במיוחד, טובלים כל פרוסה פעמיים לסירוגין (ביצה-ציפוי-ביצה-ציפוי).
שלב 5
0 דקות
מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. השמן צריך להיות חם, אבל לא לוהט מדי, כי שמן חם מדי עלול לשרוף את הציפוי אך לא לבשל את העגבנייה מבפנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
שלב 6
0 דקות
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם הרוטב (שאותו מכינים על ידי ערבוב כל החומרים).
שלב 1
מתוך
6
פורסים את העגבניות לרוחב, לפרוסות בעובי סנטימטר אחד. את הגג והתחתית של העגבניות זורקים.
שלב 2
מתוך
6
טורפים את הביצים בצלחת מרק שטוחה.
שלב 3
מתוך
6
מערבבים את חומרי הציפוי היטב בצלחת מרק שטוחה נוספת.
שלב 4
מתוך
6
מחממים שמן לטיגון עמוק (בעומק 5 ס"מ). טובלים פרוסות עגבנייה בביצה ואחר כך בציפוי. אם רוצים ציפוי עבה במיוחד, טובלים כל פרוסה פעמיים לסירוגין (ביצה-ציפוי-ביצה-ציפוי).
שלב 5
מתוך
6
מטגנים עד להזהבה משני הצדדים. השמן צריך להיות חם, אבל לא לוהט מדי, כי שמן חם מדי עלול לשרוף את הציפוי אך לא לבשל את העגבנייה מבפנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
שלב 6
מתוך
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם הרוטב (שאותו מכינים על ידי ערבוב כל החומרים).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0