המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרוקנים את העגבניות ושומרים בצד את התוכן.
מטגנים מעט את הבצל הקצוץ, מוספים את העדשים, מים ומעט מלח ומבשלים עד לריכוך.
מסננים את הנוזלים שנשארו בסיר (אם נשארו).
משרים את הבורגול במים רותחים ומכסים ל-10 דקות.
מערבבים את הבורגול עם העדשים והפטרוזיליה, מתבלים, מוסיפים מעט שמן זית ואת הצנוברים.
ממלאים את העגבניות בתערובת.
בתבנית פיירקס מעט משומנת מניחים את תוכן העגבניות, ארבעה גרגרי פלפל אנגלי שלם, מעט מלח ומעל מסדרים את העגבניות הממולאות.
אם מכינים מתכון חלבי מפזרים מעל העגבניות את הגבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0