המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החלק העליון של העגבנייה, ומרוקנים אותה מבפנים.
חותכים את האבוקדו ומועכים, מוסיפים שום, גבינה וזיתים.
מוסיפים את השמנת והבצל ומתבלים.
ממלאים את העגבניות בתערובת ומצננים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0