המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים סלרי, גזר ובצל לקוביות קטנטנות - מקפידים שיהיו בגודל אחיד.
מחממים שמן זית בסיר גדול וכבד. מוסיפים את הירקות הקצוצים ומאדים על אש בינונית-נמוכה 10 דקות.
מוסיפים שום ומאדים עוד 2 דק'.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים על אש נמוכה 5 דקות.
מוסיפים עדשים ויין ומבשלים על אש בינונית 5-3 דק', עד שהנוזל מצטמצם מעט.
מוסיפים ציר בקר ו-½1 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים עשבי תיבול.
מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים על אש קטנה 50 דקות, עד שהנוזלים נספגים לחלוטין והעדשים רכות. מוסיפים פטרוזיליה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0