המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
המתכון מתאים ל-2 תבניות אינגליש קייק.
מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה (כ-5 דק׳ הקצפה), מנמיכים למהירות נמוכה ומוסיפים שמן בזילוף איטי, לאחר מכן חלב ומערבלים מעט.
עוצרים מוסיפים את הקמח ומקציפים מעט רק לפיזור.
מוסיפים את כל היבשים ובעזרת לקקן מקפלים הכל בעדינות.
מוזגים לתבניות אינגליש קייק משומנות.
מוסיפים בכל תבנית כף שוקולד (יש להמיס בפולסים במיקרו לקבלת מרקם מעט נוזלי אך לא חם).
בעזרת סכין/ שיפוד/ צ׳ופסטיק מציירים שמיניות למראה משוייש והטמעת השוקולד.
אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו כ-25 דק׳ או עד שהשיפוד יוצא עם מעט פירורים לחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0