המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה מלבד הדובדבנים, לשמן תבנית 26 או תבנית מרובעת חד פעמית (אני הכנתי ב-26) ולפזר סוכר.
לצקת את הבלילה לתבנית, מעל לפזר את הדובדבנים ועם האצבע להכניס מעט פנימה.
לערבב את כל חומרי הציפוי לפירורים ולהכניס למקפיא לעשר דקות.
לפזר את הפירורים באופן שווה על העוגה, להכניס לתנור בחום 180 מעלות ולאפות כ-40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0