המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים בקערה אחת קמח ואבקת אפייה.
מניחים בקערה שנייה שמנת מתוקה, ביצים וסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית. מוסיפים את תערובת הקמח לקערה השנייה ומערבבים בכף לבלילה חלקה.
מעבירים כמחצית מהבלילה לקערה שלישית ומוסיפים ממרח לוטוס. טורפים היטב בעזרת מטרפה, עד לקבלת בלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה הבהירה לתבנית ומניחים עליה תלוליות של בלילת לוטוס בעזרת כף. מערבבים קלות בעזרת קיסם או שיפוד עץ לקבלת מראה משויש.
אופים כ-55 דק' עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0