המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים קלות 2 תבניות צרות וארוכות (כ-30 ס"מ אורך), ומרפדים בנייר אפייה.
מקציפים את החמאה עם הסוכר, עד לקבלת קרם חלק ואוורירי.
מוסיפים את הביצים אחת-אחת, קורט מלח, השמנת, סוכר הווניל וקליפת התפוז המגוררת, ומערבלים עד לקבלת עיסה חלקה.
מערבבים את הפירות היבשים עם הקמח, ובתנועות קיפול רחבות מבליעים את הכל לתוך עיסת החמאה והביצים.
מחלקים את העיסה בין שתי תבניות האפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך כ-30-35 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0