המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים את התבנית.
שמים בקערת המערבל את השמן, החמאה, והסוכר ומערבלים 2 דק', עד לקבלת קרם אחיד.
מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבלים לאחר כל הוספה עד לקבלת קרם אחיד.
מוסיפים את הקמח, הסודה לשתיה ותמצית הוניל ומערבלים עד שהם נבלעים בקרם.
מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבלים לעיסה אחידה.
יוצקים מחצית מהעיסה לתבנית ומיישרים. מניחים מעל העיסה את הריבה ומורחים אותה בכף על פני כל העיסה. יוצקים מלמעלה את שארית העיסה ומיישרים את פניה בכף.
אופים עד שקיסם הננעץ בלב העוגה יוצא יבש, כ-50 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0