המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני - 180 מעלות.
מסירים מהתפוחים והאגסים את הליבות וחותכים לקוביות קטנות.
ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את התפוחים והאגסים ומטגנים כ-6 דקות.
מוסיפים את הדבש, מיץ הלימון והקינמון וממשיכים לטגן תוך כדי בחישה עד להעלמת כל הנוזלים.
מסירים מהלהבה, מוסיפים את הקינמון והעוגיות הטחונות, מערבבים ומצננים.
שמים בקערת מערבל את הסוכר, הביצים ומיכל אחד של שמנת מתוקה ומקציפים 3 דקות. מוסיפים לסירוגין את הקמח והשמנת שנותרה ומקציפים 3 דקות נוספות.
יוצקים לתבנית מחצית מבלילת הבצק, מפזרים מעל את תערובת התפוחים והאגסים ומכסים בבלילת הבצק שנותרה.
מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים.
מצננים היטב ומעטרים עם אבקת סוכר.
מגישים עם מעט קצפת לא ממותקת ליד או שמנת ומטפטפים מעל מעט דבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0