מכניסים לתנור על חום בינוני (180מעלות) למשך 30-60 דקות.
שלב 4
5 דקות
העוגה מוכנה כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא עם מעט פירורים לחים.
בתיאבון!
לעוגה לבנה משתמשים בפודינג וניל ולעוגת שוקולד בפודינג שוקולד - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את כל החומרים, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
4
מעבירים לתבנית משומנת.
שלב 3
מתוך
4
מכניסים לתנור על חום בינוני (180מעלות) למשך 30-60 דקות.
שלב 4
מתוך
4
העוגה מוכנה כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא עם מעט פירורים לחים.
בתיאבון!
לעוגה לבנה משתמשים בפודינג וניל ולעוגת שוקולד בפודינג שוקולד - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0