המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לאפות 2/3 בתבנית אחת ו-1/3 בתבנית קטנה יותר - לפירורים מעל העוגה, בחום של 170 מעלות. אני בדרך כלל מכינה הכל בתבנית אחת ואחרי האפייה מגרדת קצת עם סכין משונן, וכך יש לי בצק לפירורים מעל.
להקציף חלבונים וסוכר, עד שמקבלים קצף חזק.
להוסיף שמנת מתוקה, לא מוקצפת, וגבינה לבנה. אפשר לערבב את הכל במיקסר, כמובן במהירות איטית יותר מאשר הקצפה.
למרוח את המלית על הבסיס ולפזר מעל את הפירורים שיש מה-1/3 בצק.
לקרר במקרר למשך הלילה, אם הצליחה להחזיק מעמד שם בחושך לבד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0