המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל חומרי העוגה במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית אחידה.
מעבירים לתבנית עגולה, משומנת ומקומחת (בקוטר 26 ס"מ, אבל גם גדולה או קטנה יותר תעבוד) ואופים בחום בינוני- גבוה 45 דקות.
מוציאים ומניחים לצינון על השיש.
מביאים את חצי השמנת הנותרת אל סף רתיחה בסיר קטן.
מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מקץ חמש דקות, כשהוא כמעט נמס לגמרי, בוחשים היטב. מצננים.
מורחים את העוגה הקרה בציפוי השוקולד ומפזרים קוקוס מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0