המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל המצרכים הרטובים של הבצק - שמן, ביצים, ומים.
מערבבים בקערה אחרת את כל המצרכים היבשים של הבצק - סוכר, קמח תופח, אבקת שוקו, סוכר וסוכר וניל. *ניתן להמיר את הסוכר בסוכר חום ואת המים ביין אדום. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מכניסים למיקסר את תוכן 2 הקערות ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
מחממים תנור ל-160-170 מעלות.
משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ (או 2 תבניות אינגליש קייק) ושופכים אליה את הבלילה.
אופים בתנור 35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מניחים בסיר קטן את כל חומרי הציפוי - קקאו, סוכר, מים ומרגרינה ומחממים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב.
כשהעוגה מוכנה שופכים עליה את הציפוי. הסוד הוא לשפוך את הציפוי החם מיד שהעוגה יוצאת. כך מקבלים עוגה רכה וטעימה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0