מערבבים בקערה את כל המצרכים הרטובים של הבצק - שמן, ביצים, ומים.
שלב 2
1 דקות
מערבבים בקערה אחרת את כל המצרכים היבשים של הבצק - סוכר, קמח תופח, אבקת שוקו, סוכר וסוכר וניל.
*ניתן להמיר את הסוכר בסוכר חום ואת המים ביין אדום. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מכניסים למיקסר את תוכן 2 הקערות ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור ל-160-170 מעלות.
שלב 5
5 דקות
משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ (או 2 תבניות אינגליש קייק) ושופכים אליה את הבלילה.
שלב 6
35 דקות
אופים בתנור 35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 7
5 דקות
מניחים בסיר קטן את כל חומרי הציפוי - קקאו, סוכר, מים ומרגרינה ומחממים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב.
שלב 8
0 דקות
כשהעוגה מוכנה שופכים עליה את הציפוי. הסוד הוא לשפוך את הציפוי החם מיד שהעוגה יוצאת. כך מקבלים עוגה רכה וטעימה.
שלב 1
מתוך
8
מערבבים בקערה את כל המצרכים הרטובים של הבצק - שמן, ביצים, ומים.
שלב 2
מתוך
8
מערבבים בקערה אחרת את כל המצרכים היבשים של הבצק - סוכר, קמח תופח, אבקת שוקו, סוכר וסוכר וניל.
*ניתן להמיר את הסוכר בסוכר חום ואת המים ביין אדום. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
8
מכניסים למיקסר את תוכן 2 הקערות ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
8
מחממים תנור ל-160-170 מעלות.
שלב 5
מתוך
8
משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ (או 2 תבניות אינגליש קייק) ושופכים אליה את הבלילה.
שלב 6
מתוך
8
אופים בתנור 35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 7
מתוך
8
מניחים בסיר קטן את כל חומרי הציפוי - קקאו, סוכר, מים ומרגרינה ומחממים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב.
שלב 8
מתוך
8
כשהעוגה מוכנה שופכים עליה את הציפוי. הסוד הוא לשפוך את הציפוי החם מיד שהעוגה יוצאת. כך מקבלים עוגה רכה וטעימה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0